Vliegtickets

vliegtickets beschikbaar

Met vluchtzoekopties kunt u zoeken naar alle beschikbare vluchten en vliegtickets op elke geselecteerde route en op elke datum. De zoektool verzamelt gegevens van meer dan 800 luchtvaartmaatschappijen en low budget vliegmaatschappijen, compleet met de vluchttarieven die via verschillende boekingwebsites beschikbaar komen. Op deze manier vindt u met één druk op de knop alle beschikbare vluchten en vliegtarieven, gepresenteerd op één enkele pagina, samen met diverse filters, waardoor u makkelijk het exacte type vlucht vindt dat aansluit bij uw reiswensen.

Wat is een vliegprijzen aggregator?

Er is een belangrijk verschil tussen een vliegticket-aggregator en een vluchtboekingmachine. Terwijl beide vluchtzoekopties vluchten tonen voor geselecteerde routes en datums, zet een dunne scheidslijn hiertussen de aggregator-diensten op voorsprong. Het onderscheid tussen de twee is dat een vluchtboekingmachine als een reisbureau fungeert, dat aanbiedingen offreert van geselecteerde luchtvaartmaatschappijen waarmee ze samenwerken, tegen boekingskosten. Anderzijds werkt een vluchttarief-aggregator meer als een zoekmachine die direct is verbonden met luchtvaartmaatschappijen, reisbureaus en vluchtboekenmachines voor het vinden van alle beschikbare vluchtaanbiedingen en -tarieven.

In vergelijking met boekingmachines, bieden tarief-aggregators een uitgebreidere zoekopdracht, vluchtoverzichten en vliegtarieven van veel meer websites, zonder extra kosten. Dit resulteert in de vermelding van meer vluchtmogelijkheden en verschillende vliegtariefaanbiedingen op één plaats, waardoor het gemakkelijker voor de reiziger is om een goedkoop online vliegticket te vinden.

Waarom zou u een vluchtenzoeksysteem gebruiken?

Het zoeksysteem naar vliegtickets biedt vele voordelen. Ten eerste levert de brede zoektocht een uitgebreid scala aan mogelijkheden, qua beschikbaarheid en van luchtvaarttarieven, rechtstreeks van de luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus die, van tijd tot tijd, gereserveerde tickets aanbieden en speciale kortingen, of zelfs chartervluchten.

Een ander voordeel is dat een aggregator een lijst produceert van alle vliegtarieven met kortingen en een overzicht wanneer ze beschikbaar zijn, ongeacht de informatiebron, waardoor het makkelijker is op prijs filteren voor de best mogelijke tarieven.

Bovendien stellen de aanwezige vluchtfilters u in staat de beste vluchten voor uzelf te ontdekken, door naast het filteren op prijs, ook te selecteren op luchtvaartmaatschappij, de duur van de vlucht, overstappen, vertrektijd of zelfs luchthavens.

Ten slotte, niet in de minste plaats, zoekt een vliegticketsysteem naar en vergelijkt vliegtarieven uit een veelheid van luchtvaartmaatschappijen, reisbureaus en vluchtboekmachines door één druk op de knop, waarmee u uren tijd bespaart met het zoeken op individuele websites en het vergelijken van prijzen.

Hoe boekt u vliegtickets?

Uw vliegtickets reserveren is makkelijker dan u denkt. Na het zoeken naar vluchten met behulp van een vliegtarieven-aggregator, wordt elk zoekresultaat getoond met vluchtgegevens en de optie om het vliegticket online te boeken. De reserveringsprocedure brengt u met één muisklik naar de luchtvaartmaatschappij of website van het reisbureau, waar de geselecteerde vlucht al klaarstaat in uw winkelwagentje. Vanaf dit punt is het proces vergelijkbaar met een online winkelervaring, waar de gebruiker persoonsgegevens toezendt naar de operator en de online betaling afhandelt.

De ontvangst van uw vliegtickets: voor de ontvangst van online geboekte vliegtickets hoeven gebruikers niet naar een agentschap te gaan om hun papieren tickets op te halen. Afhankelijk van het geval, worden de vliegtickets ofwel naar u gemaild (zodat u ze uit kunt printen), of u krijgt een mobiel vliegticket (te downloaden in de app van uw smartphoneportemonnee) of u ontvangt een reserveringscode die u invoert op de website van de luchtvaartmaatschappij om een paar dagen van te voren voor de vlucht in te checken. Voor de optie van de boekingscodecode, kan het nodig zijn de ticket uit te printen of te downloaden zoals beschreven onder de vorige twee opties, na de voltooiing van de check-in.

Het zoeken en boeken van uw accommadatie is één onderdeel van je reisavontuur, daarnaast moet u waarschijnlijk ook een hotel reserveren of een auto huren.