Hotels

Hotel slaapkamer

De hotelzoekopties bieden snelle toegang tot alle beschikbare kamers en appartementen in meer dan 35.000 steden en dorpen. De zoekfunctie van dit onderdeel verzamelt gegevens uit meer dan 100 online reserveringszoekmachines en reisbureaus en zelfs rechtstreeks van geselecteerde hotelketens. Met één druk op de knop bieden we een brede selectie van beschikbare verhuureenheden en prijzen/nacht, gepresenteerd op een enkele pagina met meerdere filters, wat het vinden vergemakkelijkt van precies het type hotelkamer of appartement dat u voor uw reis zoekt.

Wat is een hotelprijzen-aggregator?

We wijzen u op een belangrijk onderscheid tussen een hotel-aggregator en een hotelboekingsmachine. Terwijl beide zoekopties voor hotels de beschikbaarheid en prijzen voor geselecteerde steden en datums te voorschijn roepen, heeft de aggregator een groot servicevoordeel. Het verschil tussen de twee is dat een hotelboekingmachine als een reisbureau fungeert, dat in samenwerking met geselecteerde hotels kamers aanbiedt tegen betaling van boekingskosten. Een hotel aggregator daarentegen werkt hetzelfde als een zoekmachine, en is verbonden met hotelketens, reisbureaus en hotel reserveringsagenten voor het vinden van alle beschikbare hotelaanbiedingen en tarieven.

In vergelijking met reserveringmachines maken hotel-aggregators een uitgebreidere zoekopdracht mogelijk, met overzichten van hotels en de prijzen van veel meer websites, zonder extra kosten. U krijgt uitgebreide overzichten op één locatie van hotelmogelijkheden en diverse accommodatie-aanbiedingen, waardoor u op een heel makkelijke manier online een goedkope hotelkamer of appartement kunt vinden.

Waarom zou u een hotelzoeksysteem gebruiken?

Er zijn meerdere voordelen voor het gebruik van een platform om te zoeken naar hotelkamers en appartementen. In de eerste plaats moet u beseffen dat reisbureaus of hotelreserveringmachines accommodatie aanbieden van verhuureenheden waarmee ze samenwerken in een partnership. Dit betekent dat het aanbod van één agent kan verschillen van dat van een andere. Bovendien krijgt elk reisbureau een beperkt aantal kamers of appartementen door elk hotel voor verhuur toegewezen, wat betekent dat wanneer alle eenheden in een hotel verhuurd zijn bij een specifieke reisoperator, er toch nog kamers beschikbaar kunnen zijn via een andere touroperator.

Een ander voordeel is dat een aggregator een overzicht geeft van alle prijzen inclusief kortingen voor de beschikbare periode, ongeacht de informatiebron, waardoor het makkelijker is om op prijs te filteren en daarmee de best mogelijke hoteltarieven te vinden.

Kortom, de hotel-aggregator geeft als uitkomst een volledigere lijst van beschikbare kamers en appartementen van verschillende reisbureaus, hotelketens of zelfs van villa & appartementenverhuurders. Het hotelsysteem zoekt en vergelijkt de hotelprijzen met één eenvoudige interface, en toont zelfs verschillende prijzen voor dezelfde ruimte in hetzelfde hotel bij meerdere touroperators. Dit maakt de hotel-aggregator een echte prijsvergelijker, en bespaart u uren zoeken op individuele websites om aanbiedingen te vergelijken.

Bovendien stellen de aanwezige hotelfilters de gebruikers in staat de beste hotels voor zichzelf vast te stellen, door niet alleen op de prijs te filteren, maar ook op de locatie van het hotel (centrum, nabij strand, dichtbij het vliegveld, in de buurt van een congrescentrum), op het aantal hotelsterren, gebruikerswaarderingen of hotelfaciliteiten.

Hoe boekt u hotelkamers?

Het maken van een reservering voor een hotelkamer waar ook ter wereld is eenvoudiger dan u denkt. Bij het zoeken naar accommodatie met behulp van een hotel-aggregator, krijgt u allerlei details te zien over het hotel, de voorzieningen en de prijzen van verschillende reisoperators. De online hotelboekingsoptie selecteert de beste prijs op de lijst, waarna u meteen wordt doorgeklikt naar de exploitant van de reiswebsite om de reserveringsprocedure te voltooien. De geselecteerde hotelkamer bevindt zich al in uw winkelwagentje. Vanaf dit punt is het proces vergelijkbaar met een online winkelbestelling, waar de gebruiker persoonlijke gegevens verzendt naar het hotelboekingsbedrijf.

Betalen voor uw hotelkamer: als het gaat om kamers of een andere online geboekte accommodatie-eenheid, bieden wij u verschillende betaalopties. Er zijn situaties waarin een vooruitbetaling is vereist door het hotel voor het aanhouden van de reservering. Dit treedt meestal op wanneer u tijdens piekperioden reist of de geboekte kamer onderdeel vormt van een promotie-overeenkomst / kortingstarief. In alle andere gevallen, kunnen hotelkamers worden afgerekend bij de receptie van het hotel bij het uitchecken. In beide gevallen zal, wanneer de kamers online zijn gereserveerd, een e-mail met de boekingscode en bevestiging van de reservering naar u worden verzonden. Deze e-mail hoeft niet uitgeprint te worden, maar het is een goed idee de details van de reservering bij het inchecken bij de hand te hebben.

Het zoeken en boeken van uw accommadatie is één onderdeel van je reisavontuur, daarnaast moet u waarschijnlijk ook vliegtickets reserveren of een auto huren.