Cruises

Cruise schip, voor beschikbare cruises

De zoekopties voor een cruise bieden snelle toegang tot alle beschikbare cruises, die op de meest exotische plekken op aarde opereren. De zoekfunctie van deze sectie presenteert de gegevens van meer dan 15 bedrijven die cruises aanbieden op plaatsen zoals de Caraïben, Arctische gebieden en cruises in het hoge Noorden, op de Middellandse Zee, de Indische Oceaan, rond Alaska en meer. Met één druk op de knop bieden wij een brede selectie van beschikbare cruise-aanbiedingen en prijzen per reis, gepresenteerd op een enkele pagina met meerdere filters, waardoor u gemakkelijk exact het type cruise met de gewenste vertrektijd vindt die overeenkomt met al uw reisbehoeften.

Wat is een cruise-aggregator?

Er is een duidelijk onderscheid tussen een cruise aggregator en een cruise-maatschappij. De cruise-operator werkt alleen met zijn eigen cruises en biedt alleen reserveringen voor zijn eigen reizen. De cruise-aggregator werkt met meerdere cruise-operators en zoekt hun aanbiedingen voor u, zodat u alle beschikbare cruise aanbiedingen, kortingen en gegevens op één plaats bij elkaar hebt. Op deze manier werkt de cruise-aggregator hetzelfde als een zoekmachine, waardoor gebruikers tijd en geld besparen bij het kiezen van een cruise.

Cruise-aggregators bieden een uitgebreidere zoekopdracht in vergelijking tot cruisemaatschappijen, lijsten van aanbiedingen en kortingen van veel meer websites. Dit resulteert in de vermelding van meer cruise-opties en verschillende reisaanbiedingen op één plaats, waardoor het zo eenvoudig mogelijk is voor gebruikers om een goedkope cruise prijs online te vinden.

Waarom zou u een cruise-zoeksysteem gebruiken?

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van zoekopties is besparing: van tijd en geld. Stel je voor wat het zou betekenen om op de websites van meerdere cruise-operators te zoeken naar de juiste deal voor u. Met een zoekmodule, worden alle aanbiedingen en kortingen gepresenteerd op één plaats, met makkelijke filtermogelijkheden voor precies dat wat u nodig hebt. De zoekactie omvat bovendien meerdere grote cruisemaatschappijen zoals Costa, Carnival, MSC, Princess Cruises, Nowegian, RoyalCaribbean en nog veel meer.

Kortom, de cruise aggregator geeft als resultaat een vrij complete lijst van cruises op bepaalde data, de duur en de routes. Het cruise-systeem zoekt en vergelijkt cruise-prijzen met één eenvoudige interface. Om uw zoekervaring te completeren is er een veelheid van filters waarmee gebruikers op snelle wijze de beste cruises voor zichzelf kunnen ontdekken, door het filteren van niet alleen op prijs, maar ook op duur, cruise-routes en de locaties.

Hoe boekt u cruise-reizen?

Een cruisereis kunt u nu makkelijk online reserveren. Na het zoeken van de beschikbare cruise- en het filteren van de uitkomsten, kan elke gebruiker de cruise-reis boeken via een eenvoudige reserveringsprocedure. Uw persoonsgegevens worden gevraagd, evenals een aanbetaling van de reis. Het betalingsproces is niet anders dan alle andere online aankopen: een credit card kan vereist zijn om de reservering te voltooien. Na de succesvolle boeking van uw cruise-reis, wordt een e-mail met de reserveringscode en alle details van de cruise naar u verzonden.

Het zoeken en boeken van uw cruise reis is één onderdeel van uw reisavontuur, daarnaast moet u waarschijnlijk ook een vliegtickets reserveren of een hotel boeken.