Autoverhuur

Aanbieding van huurauto

De zoekopties voor autoverhuur bieden snelle toegang tot de aanbiedingen van meerdere autoverhuurbedrijven in meer dan 150 landen. De zoekoptie uit deze sectie verzamelt gegevens van meer dan 30 autoverhuurbedrijven, van grote namen als Hertz, Europecar, tot de kleinere die in een select aantal steden opereren. Met slechts één muisklik bieden we een brede selectie van beschikbare huurauto’s en prijzen, gepresenteerd op één enkele pagina met meerdere filters, waardoor u exacte het type voertuig vindt dat overeenkomt met al uw reiswensen.

Wat is een autoverhuur-aggregator?

De autoverhuur-aggregator en een autoverhuurbedrijf zijn twee verschillende zaken. Het overzicht van een autoverhuurbedrijf toont alleen zijn beschikbare aanbod aan huurauto’s, terwijl de autoverhuur-aggregator alle gezamenlijk beschikbare auto’s van meerdere autoverhuurbedrijven op een rij zet. Dit resulteert in meer verhuuropties, betere prijzen en grotere autotypediversiteit voor dezelfde locatie en data. In dit geval opereert de autoverhuur-aggregator als huurautoreserveringssysteem, dat het hele boekingsproces regelt, van zoekopdracht tot reservering, betaling en zelfs verzekering.

In vergelijking met de autoverhuurbedrijven, bieden de aggregators een uitgebreidere zoekopdracht, en overzichten van auto’s en prijzen afkomstig van veel meer websites. Dit resulteert in meer auto-opties en verschillende verhuuraanbiedingen, vermeld op één plaats, en vereenvoudigt daarmee voor huurders het zoekproces naar goedkope autoverhuur online.

Waarom zou u een autoverhuur-zoekoptie gebruiken?

Het gebruik van een autoverhuur-zoekoptie biedt de gebruikers ervan meerdere voordelen. Ten eerste, de tijdsbesparing voor het zoeken naar de beste deal is duidelijk: u ontvangt alle offertes op één plek in plaats van dat u de websites van individuele autoverhuurbedrijven moet nazoeken voor de beschikbaarheid van auto’s en de tarieven. De snelzoekoptie in het systeem geeft de resultaten van meerdere autoverhuurbedrijven, die exact dezelfde faciliteiten en zelfs meer aanbieden.

Ten tweede, het gemak bij het organiseren van het volledige reserveringsproces vanaf één plek, inclusief het zoeken, filteren van auto’s en locaties, de reservering van de auto en zelfs de aankoop van een verzekering.

Het autoverhuursysteem zoekt en vergelijkt autoverhuurprijzen met één eenvoudige interface, waardoor alle beschikbare aanbiedingen van meerdere bedrijven op één enkele plaats bij elkaar staan. Met de aanwezige filters kunt u niet alleen zoeken naar de goedkoopste huurauto, maar ook voor de juiste autokeuze zoals het type auto (sedan, SUV, cabriolet sportwagen, limousine), de soort transmissie (handmatig, automatisch), het motortype, het aantal bestuurders, het binneninterieur, of zelfs de locatie van afhalen en terugbrengen (centrum van de stad, luchthaventerminal).

Hoe boekt u een huurauto?

Het reserveren van uw huurauto gebeurt eigenlijk in enkele eenvoudige stappen. In de eerste plaats selecteert u de afhaallocatie van de huurauto (land, stad, oriëntatiepunt in de stad). De weergegeven resultaten zijn allemaal beschikbare aanbiedingen van geselecteerde autoverhuurbedrijven op die locatie. Zodra u verder filtert via de opties en een auto hebt geselecteerd, kunt u de reserveringsprocedure te volgen. Persoonsgegevens van de bestuurder/bestuurders zijn nodig voor de reservering. U wilt misschien ook controleren of u voor uw gemoedsrust een extra verzekering wenst.

Betalen voor autoverhuur & verzekeringen: de betaling voor het huren van een auto gebeurt online met een creditcard. Als de betaling niet meteen op de tijd van de reservering wordt gedaan, kan de auto niet worden vastgehouden. Net voor de start van het betalingsproces is er ook een optie voor de aankoop van een verzekering. Terwijl de meeste autoverhuren zijn voorzien van een basisverzekering, wenst u mogelijk voor extra gemoedsrust een uitgebreide dekking. Wanneer de reservering voltooid is, wordt een bevestigingsmail met de boekingscode naar u toegestuurd, met alle informatie over de autoverhuur, de afhaallocatie en contactgegevens van het verhuurkantoor.

Het zoeken en boeken van uw huurauto is één onderdeel van uw reisavontuur, daarnaast moet u waarschijnlijk ook een hotel reserveren of zoeken naar vliegtickets.